There was an error in this gadget

Wednesday, June 18, 2014

Ms Linda... Reactive...

Assalammualaikum...

Akhirnya dapat gak log in setelah 3-4 hari cuba log in ke dashboard blog sendiri tak berjaya.. almaklumlah.. lama ditinggalkan... merajuk kot blog Cik Linda ni....

Rasa mau aktif semula blogging ni.. walaupn followers x derlah ramai.. berapa kerat jer pun, tp ramai gak silent reader... x perlah.. dapat gak ler share apa yang terbuku di hati, terpahat di minda... betul tak?

Sekarang Cik Linda dah pun bergelar guru... atau disini kami digelar pensyarah.. Cik Linda ditempatkan di Kolej Vokasional Pertanian Teluk Intan... dan buat masa ni, Cik Linda mengajar subjek Agroindustri Poltri... hehehe.. jadi Cikgu Ayam.... bukan Cikgu Cap Ayam yer.... kalo dulu ramai jer yang dok kutuk2 kami golongan DPLI ni sebagai Cikgu Cap Ayam... See for urself.. !!

Walaupun tak pernah terdetik pun yang Cik Linda akan mengajar Kolej Vokasional (KV) .. tapi alhamdulillah... di sini rezeki Cik Linda. Mungkin lepas ni banyak pulak Cik Linda share psl ayam2 kat blog ni...

Esok nak sambut Hari Guru... (sebulan kemudian... huhuh), tema World Cup konon.. hehehe... walaupun rasa cam dah basi jer sambutan hari guru ni, jomler kita bersemangat meraikannya... Cik Linda dapat sekumpulan dgn pengarah... team Spain...

Musim bola ni x dapat ler nak amik tahu sgt psl bola.. nk tengok bola pn x dpt.. huhuh..(TV rosak)...

So till next time.... Adios Amigos.....

No comments:

Post a Comment